maandag 24 oktober 2011

Het kussen...a severely unfinished project!

Zo'n vijf maanden geleden ben ik enthousiast begonnen aan mijn noppen-vierkantjes kussen. Inmiddels hebben al veel lezers het patroon opgevraagd (lees hier de story). Nu ben ik benieuwd of er al haaksters zijn die hun kussen al af hebben, want bij mij WIL HET MAAR NIET LUKKEN.
Zucht, het lukt me maar niet om er een kussen van te maken. Ik kom er niet toe, heel vreemd.


Nu is het zo dat ik al erg geniet van het resultaat tot dusver. Ik vind het een prachtig patroon en als kussenhoes vind ik het nog mooier.


Dit is hoe het begon; haken met cappuccino erbij. Altijd een goede combinatie.

Zo groeide de stapel vierkantjes. Het patroon kende ik al gauw uit m'n hoofd, ik haakte er vrolijk op los tijdens familiedagen , in wachtrijen en voor de tv.
Tijdens familiedagen??! Ja, want ik heb gemerkt dat wanneer ik casual mijn haakwerkje erbij pak er juist de mooiste gesprekken ontstaan.


Goed, toen heb ik ze zelfs keurig gespannen, bespoten met waternevel (plus grondig laten drogen) en aan elkaar genaaid...

Maar nu? Blokkade! 'Zou het er op achteruit gaan wanneer ik er een kussen van maak?, dub ik dan. ''Wat voor kussen moet het eigenlijk worden?' Kortom, koude voeten om verder te gaan. Kent iemand dat? Niettemin moet het nu afgelopen zijn en daarom grijp ik nu naar het ultieme hulpmiddel voor unfinished projects...DE DEADLINE.
Over een week, lieve lezers, blog ik hier over mijn gereed gekomen kussen. Hou me er maar aan!

(Het patroontje vind je overigens hier)

8 opmerkingen:

Sofie zei

Ben nieuwsgierig, ik vind de kleur al heel geslaagd, succes verder!
Groetjes Sofie

Mevr. Snoeshaan zei

Die wordt mooi!

Jonneke zei

Je kussen kan alleen maar heel mooi worden! De kleur is mooi, het patroon is mooi, dus het kussen kan alleen maar mooi worden!
Succes!
Groetjes, Jonneke

Anoniem zei

ik wil het patroon nog wel, heb de eerste blogpost gemist... dan kan ik je wat opjagen als ik het sneller kan afmaken dan jij! :)

an.emailme (at) gmail.com zonder de spaties!

Lia zei

Ik ben benieuwd naar het kussen. Ik vind de gehaakte vierkantjes al prachtig.

Ik ben mijn mail aan het opruimen en vond een oud berichtje waar ik blijkbaar overheen gekeken had. (schaam, schaam). Ik had de grote enveloppenmal gekocht. Maar waarschijnlijk heb je nu niets meer aan mijn antwoord.

Groetjes,
Lia

Evy zei

Snele afm(h)aken hoor! Het wordt heel erg mooi!

Wassink family zei

stil waiting.....

goudenhandjes & gelakte teentjes zei

Hallo Nelleke!

Soms té inspirerend alles wat op je blog staat! Téveel wil ik dan in 1keer, haha!

Gaaf dat je onze blog gaat volgen!
Jouw reactie was de 1e reactie op onze blog..!

Groetjes! Lfs, L&M