zaterdag 2 juli 2011

I love... Tilda!

Via de site van Eline Pellinkhof (van het superleuke boek 'Eline's Huis') kwam ik op de site van Tilda terecht. Ik werd meteen getroffen door de sfeer, de stoffen en de schoonheid van alles wat ontwerpster Tone Finnanger maakt. En vooral haar Tilda-dames, wat zijn die LEUK!


Voor moederdag heb ik een Tilda-Pakket gekregen: beetje duur, maar veel plezier! En nu heb ik mijn eerste Tilda-dame genaaid. Hier is ze...

 

Nadat ik alles had genaaid, met al die mooie stofjes, heb ik er een koffertje voor Tilda bij gehaakt (want volgens mij is ze het type wat graag op reis gaat...).


 

Het voelt een beetje alsof ik met poppen speel, maar hé...dat vond ik vroeger al leuk, dus ik leef me fijn uit. Tilda zit nu vaak voor het raam (op de bus te wachten, hihi), of bij mij op mn burootje naast mn laptop. Best gezellig.

Vind je het leuk te zien wat er allemaal op Tilda gebied 'te koop' is, stap dan eens in de wereld van Tilda's world...klik hier.
De Tilda spulletjes kun je in NL goed kopen bij de webwinkel van Your Zoap


 Ik had in mn vorige stukje beloofd om mijn nijlpaardschaapje te laten zien. Hier is hij dan. Hij is gemaakt naar een patroon van EchtStudio en heet 'Baby'. Ik heb hem gehaakt met Catania en haaknaald 2,5.
Het is natuurlijk een gewoon schaapje maar bij mij heeft hij ook wat weg van een nijlpaard (en van de achterkant lijkt hij op een konijntje!).


Tot blogs!

9 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Wat goed dat je een tilda pop hebt gemaakt en het koffertje maakt het plaatje helemaal compleet, zo leuk bedacht.
Je nijlpaardje is lief.
groetjes

Esther zei

Hoi, ik kom via love2create op jou site, wat is jou tilda pop mooi en dat gehaakte koffertje GEWELDIG. Ik vind het leuk je te vlogen, groetjes Esther.

Leinz zei

Wat een ontzettend mooie pop ! Leuk om zelf kleertje en accessoire voor te maken! Groetjes Leinz

't Glimmenhofje zei

Wat is je Tildapop leuk geworden zég! Echt een plaatje! Ik ben zelf ook al een tijdje helemaal verrukt van al die Tilda spullen. Heb al menig opbergblik hier in de kamer staan met allerlei haakspullen er in en bijna al haar boeken in de kast om van te genieten en ook allerlei Tildastofjes waar ik o.a. hartjes van gemaakt heb. Aan de zelfmaak poppen heb ik mij nog niet gewaagd, maar het wordt wel tijd als ik dit zo zie! Het gehaakte koffertje is ook een erg leuk idee. Groetjes, Joyce.

Simone zei

Hoi hoi, Wat is je Tildapop leuk geworden zeg! Ja heerlijk om af en toe nog even met poppen te mogen spelen hahaha... vind ik ook hoor!
Het nijlpaardschaapje is ook een lieverdje geworden.
Ga zo door dan kunnen wij ook lekker genieten.
Groetjes Simone (uit Wijk bij Duurstede!)

Anca's Strickchörbli zei

Holla,Wat een leuke Blog heb jij,al die kleine Haaksels,en dat Poppetasje,is dat snoekelijk.
Ben toevallig op jou Blog geland en gelijk een half uurtje gekeken en gekeken,maar nu is een lekker kopje koffie aan de beurt.
Ik zal zeker al gouw weer een blik hierin besteden,Groetjes,Anca.

Ineke van den Akker zei

Echt gaaf! Goed gedaan!

Mickey zei

oh wat een schatje! Doe mij ook zo'n jas! (met chinese knoopjes!).

Happy B-day Nelleke!

Ineke van den Akker zei

Prachtig!